tirsdag den 9. december 2014

Boligfotograf

Boligfotograf


For billederne for at få det bedste resultat er det nogle forberedelser, der skal gøres. Målet er at få en åben, velordnet og harmonisk hjem. At nogle ting skal forsvinde. Under skydning fjerner fotograf ofte understrege losning mv, tæpper og diverse ting. Her er en liste over, hvad du kan tænke på, når du forbereder at få fotografen til at besøge. Kontakt os, hvis der er noget du spekulerer.
Clearance - ikke vaske store synlige pletter.
Vask vinduer! Beskidte vinduer syntes godt på billederne. Gælder også brusekabiner og vandhaner.
Fjern de små unødvendige tæpper på gulvet. Enhver gulvtæppet under sofabordet er ok.
Toiletsædet ned.
Tandbørster, sæbe, shower sæber og hånklær fjernet.
Bær sengetæppe på alle senge. Undgå at skifte fra den ene seng til en anden undervejs.
Personlige billeder og plakater (børn) bør klart fjernes / udskiftes.
Rens alle reoler. Fjern plastikposer og skidt fra hylderne. Kun bøger, ringbind, papir etc.
Kontroller alle lys. Udskift pærerne hvor det er nødvendigt. Alle indikatorer skal være tændt under optagelse. Fotograf eventuelt binde eller lysdæmper overflødige lamper.
Tænde stearinlys alle der er fremme. Både sommer og vinter. Hold dette sæt ild før fotografen ankommer.
Prøv at minimere antallet af objekter, der skal flyttes rundt på skyderiet. Disse objekter er linselus og har tendens til altid dukke op på et af billederne. Noget vil næsten altid være, men jo mindre jo bedre. Sørg for, at enhver flytning af ting sker kun én gang. Et soveværelse kan fungere som opbevaring.
Fjern elkedler, Salo, køkkenudstyr og mindre attraktive kaffemaskiner. Vær forberedt på at fjerne alt for fine kaffemaskiner. Tjek op på køkkenskabe, fjern alt.
Fjernbetjeninger, TV-kabler, DVD / CD og gamle aviser skal fjernes.
Jakker og sko i gangen bør fjernes. Ejendomsmægler


Som fotografer vi tager billeder af din ejendom, som det er, så det er dig, der bestemmer. Der er ganske vist nogle små tricks du kan gøre for at få finere billeder, og det kommer ikke til at koste jorden. Selvom du ikke har hverken eller lide den minimalistiske stil i dit hjem, så er det noget, der virker meget rart i billederne. Så i alle tilfælde, så det er oprydning, som er den store opgave. Her er nogle tips til opbevaring, oprydning og endelig hvad du kan sætte frem til at få finere billeder.
Når brolægning og har ikke mere plads i kabinen (r), og din næste som der er flere muligheder, der kan arbejde. Udlejning lager hos City Self Storage eller andre leverandører af opbevaring, eller du kan leje sådan en stor tilhænger på en tankstation, hvor du kan passe stort set bagateller. Der kan du leje pr dag, hvilket giver lidt mere frihed. Måske kunne du lige så godt køre tingene over til dit nye hjem? Købermægler
Stearinlys. Her er der forskellige meninger blandt fotografer. Vi mener, at stearinlys giver stemning og varme. Et par tændte stearinlys (ikke fyrfadslys) på sofabordet, kan nogle lange (hvid) lys på spisebordet og måske nogle fyrfadslys på natbordet virkelig sætte kronen.
Planter. Ser godt ud på billederne. Store hængende planter i vindueskarmen er uklogt. Dette dækker sollys og i vejen for visningen. Et par orkideer få billige og er med til at give ejendommen mere atmosfærisk. I køkkenurter fint, hvis de er i små potter. Her er nogle eksempler på planter, som fungerer godt: Ejendomsmægler København
- Quarters i hjemmet (hvis det ikke er vokset uhyrlige)
- Orchid
- Naturlægemidler Planter fra butik

Frugt. Fungerer også som dekoration. Rich frugt plade, vandmeloner og citron / lime.
Bedspreads. Er klart must-have! Lad dem være lyse i farven. Køb nok, så du har alle de senge.
Billeder på væggen. Udskift dine familie billeder med eksempel billeder uden farve. Disse pryder væggen uden at skabe kaos med farver. Boligfotograf
Ved TV. Hvis du møder en sofa tilbage, når du går ind i stuen, bør du overveje at fjerne den. Det kan skabe meget større plads i stuen og give indtryk af, hvor stor stue faktisk er. Stressless eller stol ved siden af sofaen, bør i de fleste tilfælde blive fjernet. Sure?